🎁Expressz szállítás: akár 1-2 munkanap, nagy tétel esetén is✨ Rendelési információkért kattints! 🎁

ajandek karacsonyra blog scaled

Ünnepelj zölden!

Jaj ne, a karácsonyi ajándékok! Már megint az utolsó pillanatra maradtak. Nem baj, gyorsan siessünk a legközelebbi ajándékboltba, hátha ott lehet kapni azt az újfajta hajszárítót, amit három napja reklámoztak a tévében, az majd jó lesz. Igaz, ez talán nem a legjobb férfi ajándék, de ha más nem, marad az ajándékutalvány. Vagy inkább jó lesz ez az üvegpohár készlet, meg is van az ajándék apának. A tengerentúl gyártották, úgyhogy biztos minőségi. Ez meg itt egy márkás ajándék box nőknek, tele arckrémekkel, hát ez tökéletes! Olvastam az újságban, hogy most ők a legjobbak a szakmában, bár nekem nem használt, de most legalább karácsonyi minták vannak a dobozán. Be is kellene csomagolni, de melyiket vegyem? Azt a barna színű dobozt vagy a fényes, karácsonyfás csomagolópapírt? Jó lesz ez a fényes, ez olcsóbb. Cellux, felragasztható masni meg egy karácsonyi dalokat éneklő képeslap. Meg is vagyunk a karácsonyi ajándékokkal. De hoppá, hát ez nem volt egy környezettudatos vásárlás.

Még a közelgő ünnepekkel a nyomunkban sem szabad megfeledkeznünk a Földről, ami lehetővé teszi azt, hogy minden nap ünnepelhessünk valamit. 

  1. Hagyd a csomagolópapírt! Az ajándékdobozokat többször is felhasználhatod, bármilyen alkalomra. Ha pedig éppen nincs mit ünnepelned, bármit tárolhatsz bennük. A lényeg, hogy ne az egyszerhasználatos lehetőségeket válaszd – plusz egy doboz azért sokkal királyabbul néz ki, mint a gyűrött papír.
  2. Mi védjük azokat, akik nem tudják megvédeni magukat! Minden termék, amelyet dobozainkba teszünk állatkísérlet-mentes és törekszünk arra, hogy csak vegán termékeket forgalmazzunk.
  3. Ne félj újra felhasználni egy kifogyott termék csomagolását! A Premio Box ajándékdobozok nagy része olyan termékeket tartalmaz, amelyeket, miután elfogytak, újra felhasználhatsz. Arckrémes tégelyek, gyertyák, italos üveget… nézz szét a neten, rengeteg szuper dolgot tudsz készíteni belőlük ahelyett, hogy egyből a kukában végeznék! Mi imádjuk a borosüvegből készült asztali lámpánkat. J
  4. Bár csábító megvenni a szupermarketek polcán virító, sokat reklámozott termékeket, hidd el nekünk, hogy nem az a minőségi termék, amit a legtöbbször látsz a tévében. Az egyedi és személyre szabott termékekbe a kisvállalkozók szívüket-lelküket beleteszik és nekik tényleg fontos, hogy a végtermék örömet okozzon neked. Támogasd őket! Mi a Premio Boxnál csak olyan termékeket teszünk az ajándékdobozokba, amelyeket természetes összetevőkből készítik a hazai kisvállalkozók.

Ne feledd, hogy a környezetünk védelme mindannyiunk felelőssége és ebben nem kifogás a saját kényelmünk. Ünnepelj zölden és támogasd a kiskereskedőket! Hidd el, mi is örömtáncot lejtünk minden egyes megrendeléskor.

carousel 4 02
carousel 4 03
carousel 4 04
carousel 4 05

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn