Egyedi összeállítás

#születésnap #névnap #évforduló

Nem találod kedvenc termékét egyik ajándékboxunkban sem? Te magad állítanád össze egyedi igények mentén a szülinapi, névnapi vagy karácsonyi ajándékcsomagot? A Premio Boxnál ez is lehetséges! Ehhez elegendő, ha kitöltöd az ajándéktervezési kérdőívünket vagy megírod nekünk, hogy mely terméket szeretnéd viszontlátni az ajándékboxban, mi pedig beszerezzük azt, így garantáltan a kedvenc itala vagy csokija kerül majd az ajándékcsomagba. Ha esetleg nem említettük korábban, az ajándékcsomagot közvetlenül az ajándékozott címére is küldheted, erre biztos nem számít majd!

egyedi osszeallitas kocka scaled

Folyamatok

1. lépés

kérdőív

Töltsd ki kérlek a kérdőívünket, amiből válaszokat kaphatunk néhány alapvető információra az ajándékozással kapcsolatban. (preferált termékek, esemény, ajándékok száma, stb.) 

2. lépés

kapcsolatfelvétel

Azonnal felvesszük veled a kapcsolatot és az ajándéktervezési kérdőívben megadott válaszok alapján elküldjük a javaslatunkat. Ezt követően, ha bármi változtatást szeretnél kérni, azt mi elvégezzük és küldjük végső jóváhagyásra.

3. lépés

ajándékok elkészítése és szállítása

Amint jóváhagytad a végső koncepciót, nincs más dolgod, mint hátradőlni és pihenni! Nem kell aggódnod az ajándékokon többet, hiszen mi elkészítjük és kiszállítjuk a megadott címre az ajándékboxokat.

Kiemelt partnereink

Lépj velünk kapcsolatba!

flower

Engedd, hogy levegyük a válladról az ajándékozás terhét! Légy Te a következő, akinek az ajándékozás egy igazi élménnyé válik!

karacsonyi ajandekcsomag kocka