Küldetésünk

flower
flower

A mi küldetésünk, hogy levegyünk a válladról az ajándékozás terhét – hiszen pontosan tudjuk, hogy az igazi meglepetéshez nem elég jó termékeket összeválogatni, hiszen a lenyűgöző kivitelezés vagy a hibátlan, pontos kézbesítés nélkül az mit sem ér.
A Premio Boxnál célunk, hogy a hazai kiskereskedőket támogassuk, akik természetes összetevőkkel dolgoznak, minden termékük állatkísérlet-mentes és lehetőség szerint vegán termékeket forgalmaznak és soha nem tévesztjük szem elől, hogy minden termékünk a lehető legmagasabb prémium minőséget képviselje a csomagolástól a tartalomig.

premio

Történetünk

A Mi történetünk karácsonykor kezdődött. Pár nappal az ünnepek előtt végre sikerült összeírni a karácsonyi ajándék ötleteket. Pizsama? Tavaly is azt vettünk. Ajándékutalvány? Ez annyira személytelen. Kávéfőző? Nem is iszik kávét. Mennyire szuper lenne már, ha csak felmennénk a netre, összeválogatnánk azt, amit szeret és valóban szüksége van, aztán szépen becsomagolnák nekünk és holnapra itt is lenne! Ezután azt vettük észre, hogy egy ajándék webshopot készítünk fel arra, hogy mindenki megtalálja a tökéletes ajándékcsomagot a szeretteinek.

Minden csomagunkhoz olyan exkluzív termékeket válogattunk össze, amelyek prémium minőséget képviselnek és olyan hazai készítőktől származnak, akiknek a minőség épp annyira fontos, mint nekünk.

Ügyfeleink

Rád bízták a céges ajándékok beszerzését, de se időd, se ötleted, hogy mivel kápráztasd el a cég ügyfeleit? Rendezvényszervező vagy tele olyan ügyfelekkel, akik szeretnék a meghívottakat lenyűgözni különleges és egyedi ajándékokkal? Mindent megtennél azért, hogy az esküvőd emlékezetes legyen a násznép számára? Szeretnéd elkerülni a boltról boltra való rohanást ajándékok után kutatva és profi csapatra bízni az ajándékozást az ötleteléstől az ajándékok leszállításáig? Legyen szó bármilyen alkalomról, ügyfeleink mindig számíthatnak ránk és levesszük az ajándékozás terhét a vállukról!

logoprogram everguest scaled
Az ajándékboxok annyira elképesztőre sikerültek, hogy az ügyfeleink mai napig emlegetik azokat. Több alkalommal is dolgoztam már velük, a box tartalma, csomagolása, szállítása és az ajándékozási folyamat során bizonyított rugalmasságuk egyszerűen tökéletes volt.
E. András
Ügyvezető - Manna FM

Kiemelt partnereink

Lépj velünk kapcsolatba!

flower

Engedd, hogy levegyük a válladról az ajándékozás terhét! Légy Te a következő, akinek az ajándékozás egy igazi élménnyé válik!

karacsonyi ajandekboxok