* Karácsonyi előrendelések már leadhatóak! *

Rólunk

ajándék nőknek, ajándék férfiaknak, céges ajándék, karácsonyi ajándék
Minden egy átlagos karácsonykor kezdődött...
Mi is, ahogy sokan, rohantunk a tökéletes ajándékért egymásnak. Nem megúszni akartuk, hanem valódi élményt ajándékozni. Élményt akartunk adni, amiben visszatükröződik a gondoskodásunk, az odafigyelésünk a másik felé és amivel dobozba zárhatunk egy élményteli kikapcsolódást. Elég hamar rájöttünk, hogy a kellő gondossággal összeállított ajándékhoz sok idő is kell és még több utánajárás, hogy a megálmodott csomagok elkészülhessenek. Arra gondoltunk, hogy a saját tapasztalainkat mások számára is elérhetővé tesszük – így született meg a Premio Box.
➖➖➖
Minden csomagunkhoz olyan exkluzív termékeket válogattunk össze, amelyek prémium minőséget képviselnek és olyan hazai készítőktől származnak, akiknek a minőség annyira fontos mint nekünk.
➖➖➖
A Premio Boxnál célunk, hogy a hazai kiskereskedőket támogassuk, akik természetes összetevőkkel dolgoznak, minden termékük állatkísérlet-mentes és lehetőség szerint vegán termékeket forgalmaznak és soha nem tévesztjük szem elől, hogy minden termékünk a lehető legmagasabb prémium minőséget képviselje a csomagolástól a tartalomig.