Logó program

Szeretnéd az előre vagy egyedi igények mentén összeállított ajándékboxon csak a Te márkád logóját feltüntetni? A Premio Boxnál ezt is megteheted! A Logó Program keretében lehetőséget biztosítunk, hogy csak a Te márkád logója kerüljön az ajándékboxra, azaz a Premio Box márkajelzés lekerül az ajándékcsomagokról, így teljesen a céged arculatát tükrözik majd a különleges ajándékok. De hogyan is működik ez? Mutatjuk!

Válogass előre összeállított ajándékcsomagjaink közül vagy állítsd össze egyedi igények mentén azokat és 5 vagy több darab feletti megrendelés esetén eltávolítjuk a Premio Box márkajelzést az ajándékcsomagokról, helyette a Te céged vagy márkád logóját helyezzük el. 

logoprogram everguest scaled

Céged logóját több megoldással is elhelyezheted ajándékboxokon:

1. megoldás

Ajándékbox szalagján elhelyezett címkén

min. 5 db ajándékbox rendelése esetén

2. megoldás

Ajándékboxban elhelyezett üdvözlőkártyán

min. 5 db ajándékbox rendelése esetén

3. megoldás

Ajándékbox tetejének nyomdai logóztatása

min. 20 db ajándékbox rendelése esetén

logozott ajandeko kokca

Logózás folyamata

Amint megkaptuk céged nagy felbontású logófájljait, grafikusaink azonnal elkészítik a tervezetet, melyről egy előzetes látványtervet küldünk majd. Jóváhagyást és rendelést követően, azonnal indítjuk a logóztatást és 10 vagy kevesebb ajándékcsomag rendelése esetén max. 1 héten belül kiszállítjuk az ajándékboxokat. A 10 vagy több darab ajándékcsomag rendelése esetén hosszabb átfutási időt igényelhet, de ezt minden esetben pontosítjuk majd.

Szerezz örömet ügyfeleidnek, alkalmazottaidnak vagy üzleti partnereidnek a különleges ajándékainkkal!

flower

Kiemelt partnereink

Lépj velünk kapcsolatba!

flower

Engedd, hogy levegyük a válladról az ajándékozás terhét! Légy Te a következő, akinek az ajándékozás egy igazi élménnyé válik!

karacsonyi ajandekcsomag kocka