Lánybúcsú &
legénybúcsú

#köszönet #leánybúcsú #legénybúcsú

Hamarosan itt a Nagy Nap és már biztosan elkezdődött a szervezése annak a bizonyos esküvő előtti utolsó estének is – hanyagoljátok a vállszalagot és a koronát, mi valami sokkal egyedibbel készültünk Nektek! A Premio Box tökéletes választás, hogy megköszönd a barátaid fáradozásait a leány- vagy legénybúcsúd megszervezésére, de akár a menyasszony vagy vőlegény számára is hasznos és prémium termékeket rejthetünk el az ajándékdobozunkban! Az igazi, maradandó élményért ne felejtsd el logóztatni a dobozt és a termékeket!

lanybucsu ajandek kocka

Folyamatok

1. lépés

kérdőív

Töltsd ki kérlek a kérdőívünket, amiből válaszokat kaphatunk néhány alapvető információra az ajándékozással kapcsolatban. (esemény dátuma, ajándékok száma, preferált termékek, stb.)

2. lépés

kapcsolatfelvétel

Azonnal küldünk egy prezentációt a szolgáltatásainkról, referenciáinkról és árainkról, amiből eldöntheted, hogy velünk szeretnél-e dolgozni. Szükség esetén ingyenes telefonos konzultációt is biztosítunk.

3. lépés

ajándéktervezési kérdőív

Amennyiben minket szeretnél választani az ajándékok elkészítésére, küldeni fogunk egy ajándéktervezési kérdőívet, ami segít nekünk személyre szabni az ajándékboxokat.

4. lépés

tervezés

Az ajándéktervezési kérdőívben megadott válaszok alapján elkészítjük az ajándékok koncepcióját. Ezt követően ha bármi változtatást szeretnél kérni a koncepcióban, azt mi elvégezzük és küldjük a végső jóváhagyásra.

5. lépés

jóváhagyás

Amint a szükséges módosítások elkészültek és jóváhagytad a végső tervet, valamint az összeg beérkezett hozzánk, el is kezdjük készíteni az elfogadott koncepció alapján az ajándékboxokat. 

6. lépés

ajándékok elkészítése és szállítása

Nincs más dolgod, mint hátradőlni és pihenni! Nem kell aggódnod az ajándékokon többet, hiszen mi elkészítjük és kiszállítjuk a megadott helyszínre az ajándékboxokat.

Kiemelt partnereink

Lépj velünk kapcsolatba!

flower

Engedd, hogy levegyük a válladról az ajándékozás terhét! Légy Te a következő, akinek az ajándékozás egy igazi élménnyé válik!

karacsonyi ajandekcsomag kocka