A tökéletes ajándékot keresed? Kattints és válogass előre elkészített ajándékboxaink közül 🎁

ceges ajandek karacsonyra scaled

Üzleti ajándékozás szabályai

A csapatépítő rendezvények, évfordulók, az ünnepek tökéletes alkalmak arra, hogy megköszönjük partnereinknek és kollégáinknak a kitartó munkájukat. A céges ajándékokkal éreztetjük, hogy ők mindannyian fontosak számunkra és gondolunk rájuk, valamint emlékezetessé tehetjük cégünket, hiszen egy prémium minőségű ajándék boxxal nem lehet mellé fogni!

Azonban a céges ajándékcsomagok összeállításának is vannak szabályai, amelyek betartásával felejthetetlen meglepetést okozhatunk az érintetteknek – ezt a cégünk imázsa sem fogja bánni. Ne aggódj, mi ismerjük ezeket a szabályokat, de nem árt, ha az ajándékozó is tisztában van velük:

  1. Bár tudjuk, hogy a céges ajándékozásnál a gesztus a fontos, kreatív céges ajándék választása előtt győződjünk meg arról, hogy örömet okozunk-e az ajándékozottnak, nem vagyunk-e túl tolakodóak vagy sértőek.
  2. Az egyedileg összeállított ajándékcsomagok mindig különleges választásnak számítanak, ezzel is azt érezteve, hogy figyelünk az igényeikre. Ehhez azonban kell egy kis előzetes kutatás és jól kell ismernünk az ajándékozottat. Ha bizonytalanok vagyunk, inkább válasszunk egy előre összeállított ajándék boxot – ebből nálunk 42 darabot is találsz!
  3. Ha minden egyes partnerünk egyedileg összeállított prémium céges ajándékot kap figyelnünk kell arra, hogy értékében minden ajándék egyenlő legyen – nem szeretnénk, hogy valaki azt higgye, nem elég fontos nekünk, igaz? Ez egy olyan szabály, amelyet szem előtt kell tartanunk akkor is, ha külön férfi és külön női boxokat ajándékozunk a kollegáinknak.
  4. Mit nem illik? Ruhadarabot, ékszert, parfümöt – vigyázz, ezekkel megsértheted az ajándékozottat.
  5. Logóztasd a dobozt! Mennyire szuper, hogy egy ilyen kis erőfeszítéssel még személyesebbé tehetjük az ajándékot – ne aggódj, nagy tétel és előrejelzés esetén ezt mi intézzük Neked.
karacsonyi ceges ajandek1

Az üzleti ajándék segít egy szorosabb kapcsolat kialakításában és ehhez mi nyújtuk a segítő kezet. A fenti szabályok figyelemevételével tökéletes meglepetést készítünk a kollegáidnak és a kiemelt fontosságú partnereidnek, prémium termékekkel, prémium csomagolásban. Ne felejtsd el megjeleníteni a logódat a dobozon! Ha előre jelzed nekünk az igényedet – amelyet október 31-ig 10% kedvezménnyel tehetsz meg – elég csak a mennyiséget megadnod, mi pedig a kért időpontban kiszállítjuk Neked az ajándékokat.

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn