Egyedi tervezés

flower
flower

Szeretnéd kedvenc termékét az ajándékboxban látni? Egyedileg állítanád össze az ajándékcsomagod, mellyel új szintre emelnéd a céged ajándékozási szokásait? Emlékezetessé tennéd céges rendezvényed? Te is szeretnéd az esküvődön a násznépet különleges ajándékcsomaggal fogadni?

Nálunk Te magad állíthatod össze a megálmodott ajándékcsomagot – akár nagyobb tételben vagy logózva is!

Néhány tervezési szolgáltatásunk:

Grafikai tervezési szolgáltatások
Egyedi és márkás csomagolástervezés
Nagy rendelés teljesítése (1000 + doboz)
Tárolás és szállítás
Termékek logózása
Csomagolóanyagok logózása –
üdvözlőkártya, címke, matrica, csomagolópapír

Egyedi összeállítás

#születésnap #névnap #évforduló

Nem találod kedvenc termékét egyik ajándékboxunkban sem? Te magad állítanád össze egyedi igények mentén a szülinapi, névnapi vagy karácsonyi ajándékcsomagot? A Premio Boxnál ez is lehetséges! Ehhez elegendő, ha kitöltöd az ajándéktervezési kérdőívünket vagy megírod nekünk, hogy mely terméket szeretnéd viszontlátni az ajándékboxban, mi pedig beszerezzük azt, így garantáltan a kedvenc itala vagy csokija kerül majd az ajándékcsomagba. Ha esetleg nem említettük korábban, az ajándékcsomagot közvetlenül az ajándékozott címére is küldheted, erre biztos nem számít majd!

egyedi osszeallitas kocka scaled
ceges ajandek kocka

Céges ajándékozás

#workshop #csapatépítő #ügyfélajándék

Felejtsd el az unalmas céges ajándékokat, amit csak nagyon jó esetben bontanak ki vagy használnak az ügyfeleid – a Premio Boxnál kreativitás, fiatalos lendület és prémium minőség vár, hiszen Te is szeretnéd lenyűgözni ügyfeleid és emlékezetessé tenni céged partnereid előtt, igaz? Mi azt szeretnénk, ha céged profizmusát már az ajándékozással sugallnád és egyedi, márkádhoz illő ajándékcsomaggal kápráztathatnánk el ügyfeleid – az üzleti ajándék segít egy szorosabb kapcsolat kialakításában és ehhez mi nyújtuk neked a segítő kezet.

Rendezvények

#konferencia #fashionshow #fesztivál

Rendezvényszervező vagy tele olyan ügyfelekkel, akik szeretnék a meghívottakat lenyűgözni különleges és egyedi ajándékokkal? Szerveztél egy nagyszabású rendezvényt és minőségi szolgáltatást szeretnél nyújtani vendégeidnek? Szeretnéd a régóta várt konferenciádon a saját logóddal ellátott különleges termékeket ajándékozni a látogatóknak? Tudjuk, hogy minden rendezvény önmagában egy különleges alkalom – miért is ne akarnád feltenni a koronát rá egy kreatív, lenyűgöző termékeket tartalmazó ajándékboxxal? A kérdésedre a válasz: Premio Box!

IMG 8904 jpg kocka scaled
lanybucsueskuvoiajandek kocka
Esküvői ajándékozás
#esküvő #szülőköszöntő #tanúfelkérő

Elérkezett a Nagy Nap! És mivel egy egész esküvőt megszerveztél, mostanra már biztosan tudod, hogy ez a nap nem csak rólad szól. Tudjuk, hogy épp a tökéletes ajándék után kutatsz, szeretnéd lenyűgözni a vendégeket éppannyira, amennyire Te fogod lenyűgözni őket az oltárnál – engedd meg, hogy ebben segítsünk: a Premio Box lesz a tökéletes választás! Jelenítsd meg a monogramotokat a termékeken, kérj egyedi csomagolástervezést!

Lánybúcsú &
legénybúcsú
#köszönet #leánybúcsú #legénybúcsú

Hamarosan itt a Nagy Nap és már biztosan elkezdődött a szervezése annak a bizonyos esküvő előtti utolsó estének is – hanyagoljátok a vállszalagot és a koronát, mi valami sokkal egyedibbel készültünk Nektek! A Premio Box tökéletes választás, hogy megköszönd a barátaid fáradozásait a leány- vagy legénybúcsúd megszervezésére, de akár a menyasszony vagy vőlegény számára is hasznos és prémium termékeket rejthetünk el az ajándékdobozunkban! Az igazi, maradandó élményért ne felejtsd el logóztatni a dobozt és a termékeket!

lanybucsu ajandek kocka

Lépj velünk kapcsolatba!

flower

Engedd, hogy levegyük a válladról az ajándékozás terhét! Légy Te a következő, akinek az ajándékozás egy igazi élménnyé válik!

karacsonyi ajandekcsomag kocka