ceges ajandek kocka

Céges ajándékozás

#workshop #csapatépítő #ügyfélajándék

Felejtsd el az unalmas céges ajándékokat, amit csak nagyon jó esetben bontanak ki vagy használnak az ügyfeleid – a Premio Boxnál kreativitás, fiatalos lendület és prémium minőség vár, hiszen Te is szeretnéd lenyűgözni ügyfeleid és emlékezetessé tenni céged partnereid előtt, igaz? Mi azt szeretnénk, ha céged profizmusát már az ajándékozással sugallnád és egyedi, márkádhoz illő ajándékcsomaggal kápráztathatnánk el ügyfeleid – az üzleti ajándék segít egy szorosabb kapcsolat kialakításában és ehhez mi nyújtuk neked a segítő kezet.

Folyamatok

1. lépés

kérdőív

Töltsd ki kérlek a kérdőívünket, amiből válaszokat kaphatunk néhány alapvető információra az ajándékozással kapcsolatban. (esemény dátuma, ajándékok száma, preferált termékek, stb.)

2. lépés

kapcsolatfelvétel

Azonnal küldünk egy prezentációt a szolgáltatásainkról, referenciáinkról és árainkról, amiből eldöntheted, hogy velünk szeretnél-e dolgozni. Szükség esetén ingyenes telefonos konzultációt is biztosítunk.

3. lépés

ajándéktervezési kérdőív

Amennyiben minket szeretnél választani az ajándékok elkészítésére, küldeni fogunk egy ajándéktervezési kérdőívet, ami segít nekünk személyre szabni az ajándékboxokat.

4. lépés

tervezés

Az ajándéktervezési kérdőívben megadott válaszok alapján elkészítjük az ajándékok koncepcióját. Ezt követően ha bármi változtatást szeretnél kérni a koncepcióban, azt mi elvégezzük és küldjük a végső jóváhagyásra.

5. lépés

jóváhagyás

Amint a szükséges módosítások elkészültek és jóváhagytad a végső tervet, valamint az összeg beérkezett hozzánk, el is kezdjük készíteni az elfogadott koncepció alapján az ajándékboxokat. 

6. lépés

ajándékok elkészítése és szállítása

Nincs más dolgod, mint hátradőlni és pihenni! Nem kell aggódnod az ajándékokon többet, hiszen mi elkészítjük és kiszállítjuk a megadott helyszínre az ajándékboxokat.

Kiemelt partnereink

Lépj velünk kapcsolatba!

flower

Engedd, hogy levegyük a válladról az ajándékozás terhét! Légy Te a következő, akinek az ajándékozás egy igazi élménnyé válik!

karacsonyi ajandekcsomag kocka