Már megint pizsama lesz a karácsonyi ajándék? Ne már!

A Mi történetünk is karácsonykor kezdődött. Pár nappal az ünnepek előtt végre sikerült összeírni a karácsonyi ajándék ötleteket. Pizsama? Tavaly is azt vettünk. Ajándékutalvány? Ez annyira személytelen. Kávéfőző? Nem is iszik kávét. Mennyire szuper lenne már, ha csak felmennénk a netre, összeválogatnánk azt, amit szeret és valóban szüksége van, aztán szépen becsomagolnák nekünk és holnapra itt is lenne! Ezután azt vettük észre, hogy egy ajándék webshopot készítünk fel arra, hogy mindenki megtalálja a tökéletes ajándékcsomagot a szeretteinek.

karácsonyi ajándék nőknek
Szóval mi az ünnepekre születtünk, a különleges alkalmakra, ezért kötelességünknek érezzük, hogy megosszuk veletek a tapasztalatainkat és elmondjuk, hogy tudjuk, milyen nehéz.

Na de mondjuk is, hogy mi mit tanultunk:

  1. A bevált ajándék nem mindig a jó ajándék. Sorban állnak a borok a szekrény tetején, pedig szereti a különleges italokat. Akkor biztos, hogy jó ötlet most is azt adni neki ajándékba? Legyél egyedi, lepd meg! Ne legyél kiszámítható. Egy üveg ginnek most biztosan jobban örülne.

  2. Ajándékválasztásnál a legfontosabb, hogy szívből jöjjön – igen, ezt már biztos sokat hallottátok és gondoltátok, hogy ezt nagyon könnyű mondani, amikor a hatodik ajándékboltból sétálsz ki üres kézzel.

  3. Nem az a lényeg, hogy mekkora dobozba csomagoljuk vagy hogy milyen értékben vásároltunk, hanem hogy örömmel töltsön el minket a tudat, hogy adhatunk.

  4. Ne várj cserébe! Amikor úgy érzed, megtaláltad a tökéletes ajándékot a párodnak ne arra gondolj, hogy vajon te mit fogsz kapni tőle, ne ahhoz mérten keresd a meglepetést.

  5. Ő mit szeret? Lehet, hogy te imádod a mandulás csokit, meg amúgy is, most prémium karácsonyi csomagolásban van, csak az a baj, hogy neki az étcsoki a kedvence. Mindig figyelj oda az ajándékozottra – hiszen ilyenkor ő a fontos!
Nagyon jó, de ettől még nem tudom, hogy mi legyen a karácsonyi ajándék anyának!” Hát persze, ezért vagyunk mi. A Premio Box ajándékcsomag választásával különleges és emlékezetes ajándékot adhatsz. Kicsit segítettünk és előre elkészítettünk Nektek 36 ajándékdobozt, sőt, ezen felül még 7 karácsonyi kiadást is találhattok nálunk.

karácsonyi ajándék

Ha pedig egyedi ajándék ötleteid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot és közösen összeállítjuk a legtökéletesebb, felejthetetlen ajándék boxot a szeretteidnek.
Sale

Unavailable

Sold Out