Bárcsak a kedvenc italát is betehetném az ajándék boxba!

karácsonyi páros ajándék

Pár évvel ezelőtt karácsonykor, miután minden ötletet áthúztunk a listánkon, ajándék webáruházakat kezdtünk el keresni, ahol ajándék boxokat vásárolhatunk. A probléma ezzel csak az volt, hogy nekünk nagyon konkrét elképzelésünk volt arról, hogy mi anya kedvenc csokija és apa kedvenc bora, azonban a talált ajándékcsomagokban egy szupermarket összes éppen felkapott terméke benne volt – mi ennél személyesebbet akartunk, egy egyedi ajándék boxot, amely tényleg azokat a termékeket tartalmazza, amelyet az ajándékozott szeret és szüksége van.

Azóta pedig rengeteg egyedi, vicces, romantikus ajándékcsomagot volt szerencsén összeállítani – Premio Box mentett már meg veszekedés után kapcsolatot, hoztunk össze régi barátokat limitált kiadású sörökkel a meccsnézéshez, tettük felejthetetlenné a céges csapatépítő rendezvényt, de kisbabát is öltöztettek már fel az általunk beszerzett babaruhákból.

Mi azt valljuk, hogy az ajándékvásárlás nem kell, hogy stresszes legyen, még akkor sem, ha már megint az utolsó pillanatra hagytad azt. Tegyük fel, hogy a párod szereti a különleges relaxációs termékeket, a fürdősókat és arckrémeket, de nem szeretne rá pénzt költeni, ezért inkább mindig csak vágyakozik utána. Meg is van a tökéletes karácsonyi ajándék? Aligha. A termékek összeválogatása az, ami igazán időigényes. Ebben segítünk Neked mi!

Évfordulós ajándék? Karácsonyi ajándék? Szülinapi ajándék? Már meg is van a lista arról, hogy milyen termékeket szeretne? És azok bele is férnek egy ajándék boxba? Nagyszerű! Csak vedd fel velünk a kapcsolatot és mi beszerezzük azokat neked, így te a kanapéról tudod intézni az ajándékvásárlást, míg mi elkészítjük a legtökéletesebb meglepetést a szeretteidnek.

Akkor se keseredj el, ha ötleted sincs, mit szeretnél adni neki, hiszen mi ebben is segítünk neked. Ne aggódj, együtt kitalálunk valamit!
Sale

Unavailable

Sold Out